Mükemmel Tulum Horon ve Halay Videosu izle

 
Bu Mükemmel video Kejoo Beats kanalından yayınlanan bir içeriktir. Kejoo Beats'in bu yeni çalışmasında mükemmel karadeniz tulumları yeni nesil beatler ile süslenmiş dinleyicileri adeta büyülemiştir.
 
Özellikle yeni nesil için daha güzel kitler ile alt yapı yapılmış ve kulağa harika müzikler olarak gelmiştir. Kejoo Beats Youtube kanalında yayınlanan bu mükemmel videoyu bizlerde sizler için paylaşmak istedik.
 
Karadeniz bölgesi zengin bir müzik mirasına ve çeşitli müzik ortamına sahiptir. Karadeniz bölgesinin müziği, Türk, Gürcü, Bulgar, Romen, Ermeni ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli kültürel ve etnik geleneklerden etkilenir.

Geleneksel Karadeniz müziği türlerinin bazı örnekleri arasında, Türkiye'nin Doğu Karadeniz bölgesinden hızlı ve canlı bir dans müziği olan Horon; Türkiye ve Gürcistan'daki Lazlardan gelen ve kendine has bir söyleyiş tarzına sahip olan Laz müziği; ve Karadeniz bölgesinin Rumence konuşulan bölgelerinde popüler olan Rumen halk müziği.

Geleneksel müziğe ek olarak, Karadeniz bölgesinde pop ve rock'tan elektronik ve deneysel müziğe kadar değişen türlerde çağdaş müzik sahneleri de vardır. Bazı popüler çağdaş Karadeniz müzisyenleri ve grupları arasında Türkiye'den Burak King ve Tarkan, Romanya'dan Inna ve Bulgaristan'dan Balthazar ve Ivo Dimchev bulunmaktadır.

Genel olarak, Karadeniz bölgesi, geleneksel ve çağdaş müzikle ilgilenen herkes için keşfedilmeye değer, çeşitli ve canlı bir müzik ortamı sunar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar